Cum să fac pe cineva să te iubească:video-chat

 

Dragostea este un lucru amuzant, din moment ce nu există nici un mod sigur de a face să funcționeze exact modul în care doriți să-l. Dar acest ghid vă va ajuta să aflați exact pașii pe care trebuie să-i luați pentru a câștiga inima persoanei pe care o iubești.

 

Dacă iubești pe cineva, atunci să știi cum să faci pe cineva să te iubească este o abilitate necesară pentru a învăța. Dar dacă te duci despre el în mod greșit, ai putea sufla potențial șansele. Deci, începe cu precauție, testarea apelor la început, apoi să devină mai simplu în tactica ta, în funcție de cât de mult progres ai făcut.

 

Să câștigi pe cineva nu e întotdeauna atât de greu pe cât crezi.

Uneori nu este vorba despre cine ești, de unde vii sau cum arăți atât de mult cât este vorba despre caracterul tău și despre obiceiurile pe care le ai.

 

De exemplu, unii oameni vor fi mai atrași de tine dacă îți împărtășesc hobby-urile și se comportă la fel cu tine. S-ar putea să ai o șansă mai bună să afli cum să faci pe cineva să te iubească dacă are aceleași înclinații politice și religioase, de exemplu. Cu cât ai mai multe asemănări, cu atât ai mai multe șanse să-i încurajezi să se îndrăgostească de tine.

 

Unii oameni sunt dispuși să se îndrăgostească de tine pe baza unei simple atracții, dar ezită să facă acest lucru dacă apar prea multe diferențe între voi. De exemplu, cineva care nu bea, fumează sau ia droguri poate ezita să iubească pe cineva care face unul sau mai multe din aceste lucruri, chiar dacă este atras de persoană. De ce? Pentru că le e frică să intre într-o situație care ar putea duce la dureri de cap pe drum.

 

Una dintre cele mai bune metode de a-i face să te iubească este să-i abordezi nonșalant și să începi o conversație despre un subiect care ar putea fi un punct de cotitură pentru ei. De exemplu, s-ar putea să-i întrebi dacă s-ar întâlni vreodată cu o persoană care fumează. Dacă răspunsul este nu, atunci s-ar putea lua în considerare renunti la fumat dacă doriți ca ei să te iubesc înapoi.

 

Aceste obiceiuri de viață sunt de multe ori face sau rupe o relație potențială pe drum. Dacă iubești cu adevărat persoana și vrei ca ea să te iubească înapoi, gândește-te dacă ai opri aceste obiceiuri pentru a te face o opțiune mai atractivă.

 

Să-ți faci fosta iubită să te iubească din nou poate fi dificil, dar nu e imposibil.

Privește partea bună a lucrurilor: te-au iubit deja o dată, deci e cu siguranță posibil să te iubească din nou. Cu toate acestea, există, evident, unele bagaj între voi doi care a cauzat să te desparți în primul rând. Asta ar trebui să fie adresată înainte de a încerca să-i facă să te iubească din nou.

 

Să știi cum să faci pe cineva să te iubească după ce a fost deja cu tine o dată necesită să te umilești și să fii dispus să schimbi aproape orice i-a făcut să se despartă de tine. De exemplu, dacă prietena ta ți-a spus că ești iresponsabil neglijând să faci treburi prin casă, trebuie să fii dispus să schimbi asta și să-ți faci treburile fără să ți se spună. Dacă iubitul tău s-a plâns că ești prea lipicioasă, atunci poți începe prin a-i oferi spațiu și fără să pui la îndoială cu cine vorbește sau cu cine iese.

 

Să faci pe cineva să te iubească se reduce la încredere. Poate fosta ta încredere în tine pentru a menține promisiunea de a schimba? Acțiunile tale vor vorbi mai tare decât cuvintele. Dacă sunt de acord să o ia de la capăt cu tine, nu te vor iubi din nou până nu-ți dovedești valoarea, iar acea parte depinde în totalitate de tine. Nu da vina pe altcineva, cu atât mai puțin pe fostul tău soț pentru defectele tale, și învață să le pui întotdeauna pe primul loc.

 

Cum să faci pe cineva să te iubească fiind plăcut

 

Ai auzit vechea zicală despre a fi un prieten pentru a face prieteni. Același lucru se aplică cu dragostea. Trebuie să fii o persoană adorabilă pentru ca altcineva să te iubească. Pune-te la dispoziția persoanei pe care o adori. Nu-i pune jos în fața prietenilor lor sau înjosi talentele și abilitățile lor. Oferirea de complimente și afișarea sprijinului dumneavoastră sunt la fel de importante ca trimiterea de texte și e-mailuri cu inimi și? te iubesc în corp. Cu cât îți arăți mai mult dragostea față de persoană, cu atât ai șanse mai mari să știi cum să faci pe cineva să te iubească.