Cum să faci un bărbat să te iubească la nesfârșit:video-chat

 

Un cuplu în dragoste a fost acolo. În dragoste cu un om uimitor care pur și simplu nu pare că în noi. Mi s-a întâmplat și nu sunt prea mândru să spun că doare. Am fost nebun despre tipul și în timp ce el părea în mine când am fost împreună, eu, uneori, nu ar auzi nimic de la el pentru zile după ce am avut o întâlnire. Am devenit nervos, neliniștit și am făcut lucruri pe care acum le regret. Numindu-l la nesfârșit cerându-l din nou și trimițându-i flori sunt doar două dintre lucrurile merituoase cringe am făcut asta sari în minte.

 

Știam că el e tipul potrivit pentru mine, așa că am fost hotărâtă să-l fac să aibă grijă de mine la fel de mult cum am făcut-o pentru el. Problema a fost că toate intențiile mele bune au fost doar făcându-l să fie speriat. Am fost prea intens, și el a observat imediat.

 

Toți prietenii mei singuri au avut cuvinte de înțelepciune pe care le-au aruncat cu bucurie în direcția mea. Ar fi trebuit să-mi dau seama atunci că erau singuri, așa că probabil nu erau cei mai buni ghizi când venea vorba de a face un bărbat să mă iubească.Atunci am avut o revelație. Mi-am dat seama că dacă vreau cu adevărat să mă iubească profund, trebuie să învăț exact ce bărbații găsesc absolut irezistibil la femei. Am avut de a obține o perspectivă în ceea ce face un om cad peste cap de tocuri pentru o anumită femeie.

 

Dacă adori un bărbat și vrei ca el să se îndrăgostească iremediabil de tine? trebuie să înveți cum să aprinzi o pasiune atât de profundă în el încât nu te poate ajuta decât să te râvnească.

Am primit finalul fericit? omul am fost atât de sălbatic despre este acum soțul meu și tatăl celor doi copii ai mei.

Greșeli Pe Care Femeile Le Fac Cu Bărbații

 

Oricât de mult ai nevoie să înveți ce funcționează când vine vorba de a face un bărbat să te iubească, există, de asemenea, mai multe lucruri pe care trebuie neapărat să le eviți. Atât de multe femei cred în mod eronat că fac lucruri care vor impresiona un bărbat, când de fapt îl îndepărtează și mai mult.

 

Aici sunt mai multe lucruri pe care doriți să evitați să faceți dacă sunteți încercarea de a câștiga inima unui om:

 

Cere un angajament prea devreme. Majoritatea bărbaților nici măcar nu iau în considerare posibilitatea ca un prieten serios să nu iubească merelationship în primele luni de întâlniri. Mințile lor nu funcționează așa. Se bucură de experiența întâlnirilor și dacă o femeie începe să vorbească despre căsătorie, copii și fericiți până la adânci bătrâneți, un bărbat sigur va fugi. Nu grăbi nimic cu un bărbat de care ești foarte interesat. Nu vrei să-l sperii înainte să-l lași să se îndrăgostească de tine.

 

Oferă mai mult din tine decât îți place. Unele femei fac tot posibilul pentru bărbatul pe care-l adoră. Ei vor anula planurile cu prietenele, doar să stea lângă el în timp ce el se uită la un meci de fotbal pentru că a vrut să stea.� Sau�ll schimba culoarea sau lungimea parului lor pentru că îi plac brunetele mai bine. Să faci așa ceva arată doar unui om că îl prețuiești mai mult decât pe tine. Poate crezi că un bărbat va găsi asta atrăgător, dar el nu vrea ca bărbații să-și schimbe întreaga viață pentru ei.

 

Încearcă să-l faci gelos. Poate părea logic că gelozia ar fi o unealtă grozavă pentru a face un bărbat să te dorească mai mult, dar este de fapt o cale rapidă de a încheia o relație în devenire. Majoritatea bărbaților nu vor să facă parte dintr-un triunghi romantic și dacă simte că ești puțin interesat de un alt bărbat, poate decide că nu meriți efortul. Nu vorbi și nu menționa alți potențiali pretendenți când ești cu bărbatul visurilor tale. El nu va lua cu amabilitate să-l și aceasta poate însemna sfârșitul interesului său în tine.

 

Dacă vrei să-l faci să te iubească, trebuie să înveți cum să-l faci obsedat de tine și să tânjești după tine la nesfârșit.

Fă – l să te vrea pentru totdeauna

 

capturați-i inima, cu toții visăm la basmul în care minunatul prinț fermecător ne ridică în brațe și ne duce într-o viață de dragoste și angajament. Se pare că e o fantezie pentru că majoritatea femeilor, habar n-au cum să captureze inima unui bărbat.

 

Gândește-te la experiențele tale din trecut. Ți-ai urmat instinctul interior când a venit vorba de construirea unei legături emoționale? Ai făcut unele greșeli de-a lungul drum? Ești mulțumit unde e viața ta romantică în acest moment? Șansele sunt bune că nu ești într-o relație împlinită, iubitoare și reciproc satisfăcătoare.

 

Asta nu e vina ta și oricine îți spune că este, este din păcate greșit. Adevărul este că cei mai mulți dintre noi nu au absolut nici o idee cum să câștige cu succes inima unui om. Noi permitem judecata noastră mai bună să ne ghideze și, uneori, că toate prins în web de infatuare că ne simțim pentru omul pe care tocmai l-am întâlnit.

 

Am fost vinovat de multe dintre greșelile comune pe care femeile le fac în relații.

Am venit prea puternic prea repede. Am urmărit un om care n – �t arăta tot atât de mult interes în mine și-am iertat-o de nenumărate fărădelegi cu alte femei pentru că am crezut că el ar vedea cumva că am fost femeia perfectă pentru el.

Cu toții învățăm cele mai multe dintre abilitățile noastre majore de viață de la alții. Luăm replici de la oamenii care sunt importanți pentru noi. Dar când vine vorba de dragoste, cei mai mulți dintre noi nu au un ghid responsabil, grijuliu și perspicace.

Dacă vrei să construiești o legătură puternică cu un bărbat, trebuie să înveți ce are nevoie de la tine. Trebuie să înțelegi cu adevărat ce tânjește sufletul și inima lui. Odată ce ai o înțelegere clară a acestui lucru, cerul este limita. Puteți capta cu succes atenția, și de a lua un tip să vrei tueventually inima omului pe care îl alegeți.

Ia câteva minute pentru a viziona acest videoclip intuitiv despre bărbați și ceea ce nevoile lor de bază romantice sunt. Odată ce poți înțelege asta, îți poți transforma relația cu orice bărbat.

Viața este foarte scurtă și șansele noastre la dragoste adevărată, profundă și adesea foarte trecătoare. Nu vrei să fii fata care are regrete și nu vrei să stai singură peste un deceniu întrebându-te ce ai fi putut face diferit cu el.

Uită-te la video, absoarbe informația și pregătește-te să-ți schimbi complet legătura cu omul pe care-l adori. Te poate iubi cât vrei tu. E la îndemâna ta.