Cum Să Iubești:video-chat

 

Trepte

 

Prezentare generală

 

Acceptarea celor pe care îi iubești pentru cine sunt cu adevărat, este fundamentul pentru dragostea adevărată.

 

Este necesar să te accepți cu adevărat înainte să accepți pe altcineva, pentru că dragostea este atât dăruire cât și primire. Dacă nu te poți iubi pe tine însuți, cum să iubești pe altcineva?

Dragostea trebuie împărtășită și prețuită: o bijuterie ascunsă este la fel ca una pierdută.

 

O dragoste intimă și o relație adevărată sunt mai mult decât atracție reciprocă. Trebuie să vă potriviți sau să vă echilibrați unii pe alții, precum și să vă simțiți confortabil în conversație și în toată viața? de exemplu: nu doar pentru a face dragoste sau doar pentru a fi prieteni necondiționați.

 

1. Empatizează.

 

Pune-te în locul altcuiva.

Mai degrabă decât să depună eforturi pentru a le controla, sau impune propriile așteptări asupra lor,

? încercați să înțelegeți cum se simt,

? de unde vin și vor să meargă,

? cine sunt

? și modul în care acestea, de asemenea, te iubesc .

 

2. Dragoste necondiționată.

 

Dragostea dată fără așteptări este dată necondiționat. Dragostea primită în același fel este dată cu dragoste necondiționată. Prin urmare, a iubi fără așteptări înseamnă a iubi necondiționat.

Nu face greșeala să crezi că a da iubire necondiționată înseamnă că sunt perechea ta, sau că iubirea necondiționată înseamnă că ar trebui să permiți cuiva să te maltrateze sau să te subevalueze, pentru că nu există iubire completă dacă nu te iubești pe tine însuți.

? Dacă dragostea ta pentru celălalt are stipulări atașate sau este înrădăcinată pe modul în care unul sau altul poate îmbunătăți viața celuilalt, atunci se numește control sau oportunism, nu dragoste.

? Dacă nu permiteți acelei persoane să fie ea însăși, sau nu le acceptați așa cum sunt în loc de cine doriți să fie, atunci nu vă străduiți să le iubiți necondiționat.

Realizați că oamenii au uneori moduri diferite de a arăta dragostea; nu vă așteptați să fiți iubiți exact în același mod în care arătați dragostea. Încearcă să iubești doar de dragul iubirii.

 

3. Exprim-O.

 

? Spune-o și vorbesc serios. Încearcă acum: spune cuvintele? Te iubesc.?? Sună cu dorința de a arăta cuiva pe care îl iubești, sau nu-l spune doar cuvintele pe care doriți să se simtă sau cred că cealaltă persoană vrea să audă?

Nu – ți fie rușine să spui cuiva că-ți iubești prietenii la fel de mult ca pe oricine altcineva din viața ta.

� Arată-l în acțiuni

 

4. Prețuiește-L.

 

? Dau seama că se poate pierde. Dacă îți dai seama că poți pierde pe cel pe care îl iubești, atunci ai o apreciere mai mare a ceea ce ai. Gândește-te cât de norocos ești să ai pe cineva pe care să iubești.

Lucruri De Ținut Minte.

Bărbații și femeile pot fi egali în valoare, dar diferiți prin natură. Doar pentru că natura lor este diferită, nu face un bine sau un rău. Este important să se aprecieze individualitatea? aceasta este caracteristica cuprinzător că ambele place unul despre celălalt.

� Nu te face de neiubit, nici o persoană neiubită, să iubești și să nu-l returnezi în același mod. Este incorect să dai vina pe alții pentru cine crezi că ar trebui să fie, sau pentru propriile sentimente. Lasă-i pe alții să fie liberi așa cum trebuie să fii tu pentru dragoste.

? Uneori, putem compara sau frica de dragoste. Dragoste cu adevărat în schimb. Nu te compara cu tine sau cu prietenul tău, sau cu sentimentele pe care le simțeai când erai cu un alt partener.

? Nu cere dragoste. Ar trebui să primești dragoste pentru că partenerul tău vrea să – ți ofere dragoste-nu pentru că o vrei de la partenerul tău.

? Nu forța dragostea-va veni la timp, va veni.

? Exprima dragostea incontestabil? Da! Sufocare? Nu!