Cum Să-Mi Opresc Divorțul!:video-chat

Când un cuplu vorbește despre divorț, trebuie să stea jos și să se întrebe sincer dacă încă își mai iubesc soțul. Dacă răspunsul este da, atunci există speranță și cu puțină muncă, o nouă viață împreună poate începe. Primul pas către” cum să-mi opresc divorțul ” a fost făcut acum.

Dragostea este un miracol incredibil.

În primul rând, amândoi trebuie să vă retrageți separat, și să determinați ce este greșit în relație și cum ați ajuns în acel punct.
Te grăbești? Am făcut cercetări pentru cel mai bun sfat!

Țineți minte întotdeauna că este nevoie de doi oameni pentru a face o căsătorie să funcționeze; de asemenea, este nevoie de doi oameni pentru a o rupe în afară. Dă-ți seama că și tu poți fi de vină.

Odată ce amândoi ați determinat ce a mers prost și că amândoi vreți să îndreptați lucrurile, găsiți un loc liniștit și neutru unde să vă întâlniți și să vorbiți despre problemele voastre într-o manieră non-conflictuală. Amintiți-vă că ați fost prieteni o dată, și puteți fi din nou. Gândiți-vă la această întâlnire ca și cum ați fi fost prieteni vechi care au pierdut legătura unul cu celălalt. Sincer, ești.

În timpul acestui dialog, ar putea fi foarte ușor să dai vina direct pe soțul tău pentru greșelile din căsătorie. Dar ține minte, dacă începi să arăți cu degetul, ce crezi că va face soțul tău? “Fără intenții bune, nu poți obține un rezultat bun”. Aveți curajul de a rămâne calm și colectate sau va fi imposibil de a găsi orice teren comun.

Ultimul sfat pentru oprirea divorțului! Apasă aici.

Amintiți-vă pentru a da soțului dvs. spațiul de care au nevoie în timpul acestei discuții, și acestea vor fi mai apte pentru a vă oferi spațiul de care aveți nevoie. Dă-le șansa să spună ce au de spus, fără întreruperi, și ar trebui să-ți acorde aceeași curtoazie.

După ce ați terminat de vorbit, amândoi ar trebui să fie în afară pentru o vreme să se gândească la ceea ce a spus soțul tău. Pune-te în locul lor și încearcă să vezi lucrurile așa cum le-au văzut. Făcând acest lucru, ar trebui să fiți în măsură să înțelegeți mai bine cum se simte soțul / soția și acest lucru vă va ajuta pe amândoi să înțelegeți de unde își are originea problema(problemele) dumneavoastră.

Să știi că nimeni nu e perfect.

Când amândoi ați avut timp să vă gândiți la ceea ce a spus celălalt și la ceea ce simt ei, adevărata muncă începe. Din moment ce amândoi știți care au fost problemele, puteți începe să rectificați situația și să mergeți mai departe. S-ar putea să nu fie întotdeauna ușor, dar nimic în viață care merită să fie avut nu este ușor. Faptul că voi doi v-ați așezat și ați discutat în liniște despre căsătoria voastră și sunteți dispuși să lucrați la ea, este un mare pas în direcția bună. O cheie importantă este iertarea. Pentru că în iertare, suntem iertați.
Singura modalitate de a” opri divorțul meu”, și pentru a trece mai departe într-o relație semnificativă, iubitoare este de a aminti că dragostea, și timpul poate vindeca toate rănile.