Cum să reaprinzi o relație ca să readuci scânteia înapoi?:video-chat

Ești prea implicat în munca ta că cauzând relația ta de cuplu a început rece? Presiunile de a crea cariere, de a crește gospodăriile, de a plăti facturile, de a-și îndeplini angajamentele și nu lasă prea mult timp pentru relațiile soțului. Dacă lipsa de timp și efort rezervă pentru a promova relația de căsătorie, scânteia șterge. Pentru a reaprinde o relație care a mers prost și, de asemenea, slab, va trebui să fie gata pentru a schimba stilul de viață. Aici sunt sfaturi pentru a reaprinde o relație care poate aduce înapoi scânteia din nou pentru o relație fericită.

Sfaturi pentru a reaprinde o relație.

1. Păstrați un comportament optimist

Prinde-te de un comportament optimist și s-ar putea afla te impresionant. Veți fi cu siguranță surprins cât de reactiv soțul tău se transformă în și apoi cât de mult mai confortabil va fi pentru unul pentru a exercita un comportament bun. Continuați munca bună și apoi relația voastră de căsătorie va începe să se schimbe pozitiv.

2. Oferindu-i soțului tău o surpriză din când în când.

Pentru a reaprinde dragostea de cupluri, mica surpriză este crucială. Ce ai de gând să planifice o surpriză care va face soțul sau soția ta o fericire de neuitat astăzi? Încercați să oferiți tot ce știți va aduce majorete la partenerul tau și exprima să spună “Te Iubesc foarte mult”, fără scop. Efectuarea complet lucrurile pe care le-ar face, probabil, sau chiar petrece acel timp suplimentar și mai mult decât atât pentru a impresiona soțul tău.

3. Învață să apreciezi

Fii recunoscător pentru efortul soțului tău care te amuză, apoi recunoaște-l pur și simplu. Dacă vezi ceva cald, vorbește! Să nu ratezi nicio ocazie. Nu uita să-ți lași soțul să înțeleagă cât de mult înseamnă ea sau el și cât de recunoscător ești pentru fiecare acțiune caldă.

4. Fii atent cu sinceritate.

Ascultă ce spune soția ta cu o inimă sinceră și deschisă. Când ajungi la căsătorie el și ei, înseamnă că amândoi s-au adunat prin recunoașterea fundal unic și, de asemenea, copilărie. Au o rechemare înapoi și de a vedea soțul tău în mod obiectiv. În timp ce faci asta, vei afla și vei fi de acord cu orice este revendicat de soțul sau soția ta. Ascultarea vă va ajuta să aflați cu o inimă sinceră, fără griji sau nervozitate.

5. Fii integru.

În interiorul pe cont propriu ești sigur doar ceea ce înseamnă acest lucru pentru a fi corect afectează relația soțului tău. Ori de câte ori vă purtați cu integritate, de asemenea, au fost corecte pentru tine, atunci va oferi în mod automat Exact lucru pentru a se potrivi nevoilor tale, împreună cu soțul / soția ta.

6. Nu da vina, critica, și verdictul

Toate acestea vina, critica și verdictul sunt comportamentul rău care te pune în pericol pentru a determina cine va fi bine sau rău. Vorbește despre modul în care gândești și simți aplicând “I”. Referindu-te la tine, asta nu-ți va face soțul să se apere. Se va pune împreună încredere și reaprinde o relație.

7. Iubește-ți cu adevărat soțul

Du-te înapoi conectat cu tot timpul prețios când te îndrăgostești prima dată de soția ta. Ce anume initial te-a atras la ei? Când te uiți la motivul pentru care îl admiri pe el sau pe ea, e posibil să-ți reaprinzi relația și să-ți descoperi soțul cu un nou punct de vedere.