Cum să rezolvi problemele relației la distanță?:video-chat

Să te regăsești într-o relație de una singură implică foarte mult efort, precum și un angajament pe viață. Cu toate acestea, construirea unei relații la distanță este, fără îndoială, mult mai dificilă. Nu toată lumea are succes și, ca rezultat, doar unii o transformă în succes. Veți găsi mai multe lucruri pe care va trebui de fapt să se uite la, în scopul de a depăși probleme de relație la distanță.

Stiind asteptarile celuilalt

Identifică-te între partenerul tău. Cunoașterea așteptărilor celuilalt va fi soluția inițială pentru a afla pentru ce să ne pregătim chiar înainte de apariția conflictelor. Spune-i partenerului tău exact ce mare grijă și angajament cauți. Când valorile așteptate sunt determinate, fiecare își va da seama fie că poate fi potrivit pentru cerințele lor unice și, de asemenea, dacă socotesc că el sau ea poate merge împreună cu ei.

Stabilirea unui calendar

Creați o restricție cu privire la câți ani această distanță lungă între tine și partenerul tău poate deveni o problemă. Stresul va fi, probabil, diminuat cu condiția să recunoașteți că acest lucru nu este exact permanent. Stabilirea unei cronologii, poate chiar tentativ, va reduce unele stres emoțional în cele din urmă.

Contact frecvent

Fiți în contact frecvent și discutați despre fiecare și în fiecare zi incidentele pe care le-ați experimentat pot împiedica pe celălalt să se simtă izolat chiar de relație. De-a lungul conversațiilor voastre, includeți tot ce se desfășoară împreună cu membrii familiei, precum și cu prietenii, lucruri pe care le veți întreprinde în viața viitoare. Apropierea și căldura în cadrul relației conjugale specifice poate aduce companie chiar și cu distanțe lungi între tine și partenerul tău.

Creează lucruri romantice.

Creați un lucru romantic atunci când sunteți în imposibilitatea de a fi întotdeauna împreună, cum ar fi postarea de cadouri, scrisori scrise de mână sau poezii. În zilele noastre, prin intermediul internetului, puteți trimite e-mail, live chat și apel video pentru a vă conecta cu ușurință cu partenerul dvs. de la distanță. Chiar dacă nu poți fi romantic din punct de vedere fizic când ești departe unul de celălalt, este ușor să acționezi în interiorul partenerilor tăi care ajung să simtă dragostea și strădaniile romantice. Se pare că sunteți mai puțin de mile distanță, în spirit, împreună cu aspectul.

Ai încredere în partenerul tău.

Ai încredere în partenerul tău fără suspiciuni sau îndoieli. Acesta este de fapt un punct-cheie în orice relație specifică; acestea fiind spuse, este probabil să fie dăunătoare într-o situație de succes pe distanțe lungi. Încrederea și credința vor veni cu roluri importante pentru a genera o muncă.

Asigurați – vă că momentul împreună încetează cu o remarcă excelentă

Asigurați-vă că momentul împreună încetează cu o observație excelentă și, de asemenea, cu încredere de dragoste, înainte de a alege care va trebui să fie separate din nou. Veți descoperi cel mai probabil fiind ori aveți de gând să vorbească despre dificultăți grave, care va ruina timpul scurt pe care le-ați luat împreună, chiar și așa, nu ar fi asistat. Discutați acolo și să vină să se încheie cu ea.

Optimizați perioada de timp când sunteți împreună

Planificarea unor reuniuni și excursii atunci când timpul permite va face o relație la distanță de lucru. De fiecare dată când aveți șansa de a fi în stare să împreună, optimiza perioada de timp pe care le-ați. Vorbiți despre sentimente de dragoste și lucruri de făcut când sunteți capabili să vedeți și în realitate să vă atingeți. Obținerea contactului fizic este extrem de necesară în această relație, deoarece posibilitatea, probabil, nu va fi acolo.