Cum Să Spun Că Te Iubesc:video-chat

 

Definește dragostea-deși mulți oameni folosesc această frază puternică vag, există momente când vrei să spui “Te iubesc” într-un mod semnificativ.

 

Fie că-ți mărturisești partenerul, fie că-l exprimi unei rude sau unui prieten, poate fi dificil să transmiți cât de mult înseamnă cu adevărat pentru tine într-un mod semnificativ.

Sinceritatea frazei este întărită prin cunoașterea a ceea ce este dragostea, și a iubi pe cineva înseamnă pentru tine. Determină diferența dintre iubirile, infatuațiile și poftele tale.

Amintiți-vă, utilizați cuvinte simple, suprautilizate pentru a comunica o emoție foarte puternică.

 

Alte tehnici sunt, de asemenea, disponibile pentru a îmbunătăți sensul în expresia ta de dragoste.

 

Folosind sau amintindu-ți sugestiile de mai jos, sperăm că dragostea ta nu va fi înțeleasă doar, dar va fi și binevenită și returnată într-o anumită măsură.

Mi-a sugerat cum să-ți spun că te iubesc.

În primul rând, face special și exclusiv. Cu alte cuvinte, se concentreze cu adevărat și pe deplin pe cealaltă persoană.

Pentru mulți oameni, renunțarea la “I” permite exprimarea regulată a acestui sentiment fără devalorizarea acestuia, cum ar fi la plecare (de exemplu, la revedere dragă. Te iubesc!�).

Cu toate acestea, folosind fraza completă, poate fi folosit sau rezervat pentru intimitate îmbunătățită, cum ar fi un eveniment sau moment special, căsătorie, sărutul iubirii profunde, atunci când un copil se naște, sau chiar ca o reasigurare în vremuri rele sau știri.

 

Folosește-o ca expresie a dragostei, nu ca mijloc de a iubi.

 

O poți spune în cuvinte.

Folosește un ton adecvat și fă contact vizual.

Contactul vizual arată deschidere, acceptare, autenticitate și construiește încrederea. Dacă iubești trebuie să ai încredere în el și să-i privești în ochi.

Nu șopti dacă nu-ți aduci buzele la urechea lor, care este, de asemenea, un mod foarte intim de a-ți exprima dragostea. Păstrați un ton adecvat atât în nivelul dumneavoastră de vorbire, precum și în selectarea mediului și zgomotul din jur. Dacă vrei să le spui ce simți în public, poți să le dai la o parte, sau poți să le spui în fața altora. Decizia depinde de personalitatea și confortul persoanei iubite. Veți avea nevoie pentru a afla ambele niveluri de confort cu acest prim! Unii oameni cred că e romantic să fii declarat îndrăgostit în fața unei camere pline de oameni.; în timp ce altora li se pare umilitor să se confrunte cu intimitate în fața oamenilor cu care nu sunt intimi.

 

Lucruri De Ținut Minte.

 

Spunând ?Te iubesc? în căldura unui moment sau pasiune pentru prima dată s-ar putea să nu fie o idee bună, deoarece persoana poate pune la îndoială sinceritatea angajamentului dumneavoastră. Dacă este sincer, urmați-l cu acțiuni de bunătate și dragoste.

 

O poți spune cu creativitate.

 

Spune – o într-o altă limbă, sau în �limbi diferite� făcute doar pentru voi doi.

Puteți scrie, de asemenea, dragostea ta ca un haiku sau într-un poem. O altă tehnică romantică sau creativă este să-l scrie cu petale de trandafir pe podea lui sau ei.

Sau poți fi creativ scriind într-un cod făcut doar pentru voi doi sau un cod stabilit ca un cifru Vigenere.

Spune dragoste în moduri mici, cum ar fi note post-it în locuri neașteptate. Exprim – o în toate felurile în care poți, care vine din gândire și din inimă.

Și nu doar spune, Fă-o. Dragostea nu este doar un sentiment, este o acțiune. Exprimă-ți dragostea în acțiune, precum și în cuvinte.

 

Lucruri De Ținut Minte.

Oamenii sunt diferiți, prin urmare dragostea nu este exprimată Exact la fel de toată lumea. Bine ați venit atât moduri diferite și similare în exprimarea iubirii. Recunoaște și apreciază felul în care partenerul tău își exprimă dragostea față de tine. S-ar putea să nu fie același lucru ca și tine, sau ceea ce vrei să facă ei, dar, la rândul său, calea ta nu poate fi? dictat? lucrurile, fie. Mai presus de toate amintiți-vă că dragostea pur și simplu iubește și? dragoste? nu ține scorul.

?Chiar și după tot acest timp

Soarele nu spune niciodată pământului ?Îmi ești dator?.

Uite ce se întâmplă cu o dragoste ca asta!

– Luminează tot cerul.

(Hafiz)

Dacă includeți un citat, asigurați-vă că la credit inițiatorul.

Țineți cont de faptul că cuvintele? Te iubesc? își pot pierde sensul Într-o relație dacă este folosit excesiv și vag, și dacă nu complimentat de acțiuni care arată dragoste.