Cum Să Știu Când Să Se Încheie O Relație-Să Continui?:video-chat

Din păcate, nu toate relațiile romantice vor duce în cele din urmă la căsătorie. Știind acest fapt, trebuie să înveți cum să știi când să pui capăt unei relații. Despărțirea de partenerul tău ar însemna că toate eforturile și devotamentul pe care le-ai depus în această relație să se ducă pe apa sâmbetei. Cu toate acestea, nu există nici un sens pentru a te constrânge să continue în relația dacă nu sunt menite să fie cu acest partener pentru a începe chiar cu. Despărțirile ar putea fi singura opțiune rămasă.

De unde știi când să închei o relație?

Chiar și așa, mulți oameni tind să se bazeze pe despărțire ca pe o modalitate de a-și rezolva problemele. Acest lucru se datorează faptului că pur și simplu nu au voința și rezoluția pentru a încerca rezolvarea problemelor. Chiar dacă ei au puterea și rezoluția, mulți nu ar putea suporta dezamăgirile succesive atunci când au încercat de peste si peste din nou pentru a rezolva problemele, doar pentru a vedea chiar mai multe eșecuri care implică. Dar numai dacă vor încerca până la sfârșit vor ști dacă amândoi sunt meniți să fie împreună.

O excepție este față de agresorii dragostei. Ce vreau să spun este că un partener a încercat tot ce a putut să păstreze relația intactă, și a petrecut foarte mult timp și eforturi în speranța de a obține acest rezultat. Pe de altă parte, celălalt partener nu face nimic pentru relație. Ori sunt pesimiști, ori încearcă să profite de cel care încearcă să salveze relația. Nu are rost să menținem o relație cu acest tip de persoană. Ai putea la fel de bine să te desparți de ei.

Deși e ușor să știi când să închei o relație cu agresorii dragostei, s-ar putea să nu fie atât de ușor să decizi cu alte tipuri de relație. Există situații în care logica și raționalitatea îți spun că trebuie să te desparți de partenerul tău, dar sentimentele îți spun să nu o faci. Dar dacă lucrurile sunt lăsate nesupravegheate așa cum sunt acum, vor apărea și mai multe probleme mai târziu. Problema este cum să știi când să pui capăt unei relații ca asta?

De exemplu, dacă partenerul tău comite adulter cu o altă persoană? Ei bine, în timp ce adulterul nu formează motive de divorț în multe cazuri, aceasta nu înseamnă neapărat că adulterul este obligat să divorțeze. Mai întâi trebuie să determini dacă merită să continui relația. Uită-te la motivul care duce la trădarea partenerului tău. Ar putea fi doar nevoile partenerilor tăi?

Există o cale de a rezolva asta?

Un alt fapt de luat în considerare este dacă vreunul dintre voi este dispus să ierte și cel mai important, uita acest fapt. Femeile tind să se simtă extrem de rănite în acest moment pentru că odată ce o femeie se dăruiește unui bărbat, se așteaptă la loialitatea bărbatului ei. De cele mai multe ori, trădarea este prea dureros pentru a ierta. Pentru bărbați, cei mai puțin iertători nu ar mai avea încredere în partenerul său. Chiar dacă ar putea, este probabil că este imposibil pentru el să uite această lipsă de loialitate.

Amândoi ar trebui să stați jos și să vorbiți despre această problemă, și să încercați să vă cunoașteți partenerul, din nou. Dacă determini că partenerul tău actual nu e cu cine ai vrea să-ți petreci restul vieții, sau te vezi cu cineva mai bun, vorbește despre asta cu partenerul tău. Încearcă să pui capăt relației în mod pașnic, chiar dacă te simți rănit adânc în interior.

Este o provocare să menții o relație după o asemenea răsturnare de situație. Cu toate acestea, dacă aveți încredere că această relație este în valoare de eforturile tale de a menține, și te iubesc cu adevărat persoana ești cu, crede-mă că v-ar lucra mai bine împreună și să încerce cel mai bun pentru a menține relația. Este o risipă să închei o relație inutil.