Crearea atracției magnetice

Care este secretul atractiei magnetice? Cum construiești forța, încrederea în sine și rezistența relațiilor? Cum funcționează atracția pentru bărbați? Acestea sunt întrebări, multe femei singure se întreabă mai ales după o întâlnire proastă, în timp ce se află într-o relație ruptă sau după o ruptură.

Există femei care par să creeze atracție magnetică cu majoritatea bărbaților pe care îi întâlnesc. Cum o fac. Există multe modalități de a prinde și de a ține atenția omului, dar aceasta este una dintre cele mai ușoare și mai rapide tehnici.

Deci, cum creați atracție magnetică cu oamenii? Faceți-l să se simtă bine despre el însuși.
Mulți bărbați nu sunt niciodată apreciați sau recunoscuți pentru lucrurile pe care le fac în viața lor de zi cu zi, așa că, recunoscând talentele și abilitățile tale, îl faci să se simtă bine despre el însuși. Pentru că îl faci să se simtă bine, el va fi mai atras de tine.

Cea mai bună parte a acestei tehnici este că o poți folosi pe oricine, nu trebuie să-i cunoști bine.

Puteți începe cu ceva simplu ca aspectul lor. Dacă vă place ceva pe care îl poartă sau ceva despre modul în care arată, spuneți-i. Dacă îi iubești ochii sau pe buze, spune-i că sunt uimitoare, scoate în evidență lucrurile la care ești atras.
Un alt loc pentru a începe este inteligența lui. Trebuie să-l lăsați să vadă că aveți încredere în el să înțeleagă lucrurile. Nu-l corectați și nu-i arătați calea potrivită pentru a face lucruri, lăsați-l să-și dea seama pe cont propriu. Dacă simte că crezi că e un idiot, atunci el se va retrage de la tine și orice atracție pe care ai creat-o poate fi pierdută.

Acum, nu încercați să falsificați acest lucru.

Fii sincer, el va fi capabil să-ți spună când îl falsificați, ceea ce îl va face incomod și va diminua atracția pentru tine.

Care este secretul atractiei magnetice? Cum construiești forța, încrederea în sine și rezistența relațiilor? Cum se face atractia cu adevarat pentru barbati? Acestea sunt doar cateva dintre intrebarile care vor fi explorate in data de 24 februarie la ora 19:30 (ET), pe un telescop gratuit de la UPGRADE Your Love Life, de catre antrenorul de relatii Cathy Bishop.

Întrucât o singură femeie care învață despre atracția magnetică poate uneori să facă diferența între Datele visurilor și dezastrele de datare. Bărbații și femeile abordează întâlnirile și relațiile în mod diferit și știind cum să recunoască aceste diferențe și să înțeleagă cum bărbații pe care i-ai dat se presupune că poți să îți dezvolți viața de dragoste.

Nu veți găsi că mă promovez multe teleseminari pe blogul meu, dar acesta este diferit. Nu numai că aveam privilegiul de a fi student la Academia de Antrenori, în același timp cu Cathy, dar și eu am fost destul de norocoasă să o folosesc ca antrenor de întâlniri. Deci, aștept cu nerăbdare acest apel.

Notă: NU primesc nicio compensație pentru promovarea acestui program. Așa cum am spus că este vorba despre cineva cu care am primit personal coaching și cred în calitatea muncii pe care o face.