Nu știu ce ar trebui să fie titlul, poate că poate fi “ratat”

Anul trecut, am transferat de la colegiul Stamford la Camford International College. Îmi aduc aminte încă de prima zi când l-am întâlnit la clasă. Când toți stăteam pe locul nostru, a venit să spună “Buna ziua, toată lumea”, în momentul în care am simțit că cineva a fost nebun venind. Este colegul meu de clasă, acest colegiu este deschis pentru oamenii muncii să studieze, pentru că este clasa de noapte. Când a trecut timpul, ne cunoaștem adânc, încep să o contactez uneori și să-i obțin contul de mesager. Prin urmare, când a lucrat în acea zi, am întotdeauna online să vorbesc cu ea. Începem să vorbim bine și am descoperit că problema noastră de discuții a fost potrivită.

Vreau să spun ceva despre ea, doamna asta e mai veche decât mine de 12 ani. Când am început să o întâlnesc, prietenii mei au spus că m-am enervat până acum pe o femeie cu vârste mai mari de 12 ani, dar nu mi-a păsat niciodată cuvintele, pentru că am simțit-o că este cea mai potrivită fată pe care o vreau. Îmi dă mereu îngrijorarea și & îngrijire despre mine.

Decembrie 21,2010, este ziua mea de naștere, am dat data ei și pentru a merge undeva pentru a sărbători ziua mea de naștere. Ea a promis că SHE va merge cu mine, când am primit MSN-ul ei care a spus că poate merge cu mine, eram foarte entuziasmat.

Mergem în Genting Highland (parcul tematic) care se află în Malaezia pentru a sărbători împreună, de la zona noastră până la destinație, avea nevoie de 2 ore și jumătate pentru a ajunge. Când m-am dus la ea acasă să o aleg și până am mers acolo, mă bucur foarte mult, în momentul în care am simțit că e cel mai fericit moment al vieții mele, speram că timpul se poate opri în acest moment. timpul acolo si in momentul in care jur ca vreau sa fiu cu ea pentru totdeauna & nu o voi lăsa să mă lase. Dar de când ne-am dus acasă de acolo. Ea începe să mă trateze mai rece și mai rece. Eu îi spun că nu a ales telefonul, îi trimit un mesaj și nu răspunde niciodată. De fapt, nu știu de ce mă tratează așa, mă urăște? Nu contează, astăzi o să o duc acasă să o înfruntă din nou. Trebuie sa stiu totul …
Descărcați cărți electronice puternice Dating gratuit aici
Hei! Dave Anan este online, întrebați orice întrebare Dating și obțineți răspuns instantaneu
Aboneaza-te la coaching-ul de relatii aplaudat cu Dave Anan – Coaching de relatii ample