Camere de chat: Diferitele sortimente

O cameră de chat este conferință sincronă pe internet (și din când în când conferințe asincrone). Există multe tipuri de camere de chat. Decizia dvs. ar trebui să fie în funcție de nevoile / preferințele dvs. unice. Veți găsi camere dedicate de chat, care sunt, în esență, site-uri web al căror unic scop este furnizarea de caracteristici de chat. Câteva dintre aceste camere de chat au libertatea în timp ce cheltuiți pentru a participa alții.

Un alt tip de loc de chat este IM sau IM. Acest lucru este într-adevăr esențial în timp real pe bază de chat. Sala de chat scrisă pe bază de text poate fi cel mai vechi tip de loc de chat. Poate fi forumuri on-line și medii sociale grafice imersive. A existat un impuls în utilizarea camerelor de voce. Unele camere de chat vocale încorporează atât voce cât și text, în timp ce unele sunt doar camere de voce. Site-urile media sociale, de exemplu, Facebook oferă și funcții de chat.

Locurile de chat vor fi clasificate, de asemenea, în conformitate cu scriptul de chat de la care provin. Acestea includ:

Java: Aceste camere de chat utilizează toate browserele, plus că funcționează pe telefoane cu funcții de script Java. Cu toate acestea, trebuie să modificați setările browserului pentru a permite Java.

Flash: Aceste camere sunt operate de clientul Macromedia Flash Player de la Adobe Corporation și sunt integrate în site-uri web. Prin urmare, trebuie să instalați Flash Player înainte de a utiliza chat-ul. Flash Player poate fi obținut pentru descărcare total gratuită.

IRC: IRC (Internet Relay Chat) este într-adevăr o rețea de chat pentru mai mulți utilizatori. Oamenii se pot întâlni aici și pot vorbi privat sau poate în canale. Aveți nevoie de un client IRC pentru a vă conecta cu un server IRC, care vă conectează la sisteme IRC diferite.

MIRC: O altă alegere este MIRC, care este un mic program software care vă permite să utilizați IRC. MIRC pot fi obținute pentru descărcare total gratuite.

locurile de chat vor fi clasificate în funcție de tema lor. Probabil cele mai populare camere se întâlnesc. Acestea sunt concepute pentru cei care încearcă să găsească relații. Veți găsi locuri de întâlniri dedicate de chat, de exemplu persoane create pentru adolescenți, pentru persoane divorțate, precum și pentru homosexuali. Multe dintre aceste camere au camere private și publice. Veți găsi camere de discuții religioase care permit oamenilor de aceeași credință împreună să participe și, de asemenea, să interacționeze. Există, de asemenea, un loc de chat pentru persoanele cu dizabilități, pentru persoane din aceeași profesie și pentru cei care au interese similare, de exemplu sport, filme și muzică.