Construirea de încredere în relația dvs.? Aveți încredere reciprocă?

Încrederea este unul dintre elementele esențiale ale unei relații sănătoase.
Încrederea este, de asemenea, dificil de realizat într-o relație. La inceputul unei relatii nu sunteti foarte sigur de intentiile celorlalti, asa ca, desigur, veti avea indoieli. Într-o relație stabilă s-au întâmplat lucruri care te-ar putea face să nu te încrezi unul pe celălalt.

În timp ce la început s-ar putea să construiți încredere, pe măsură ce relația dvs. se maturizează, ați putea încerca să reconstruiți încrederea. Indiferent de situația în care vă aflați, acestea necesită muncă de la ambii parteneri.

Dacă intenționați să fiți în această relație pe termen lung, acesta este un angajament important pe care trebuie să-l faceți unul pentru celălalt, deoarece neîncrederea poate pune capăt unei relații.
Iată câteva întrebări care vă pot întreba care vă vor ajuta să construiți încredere în relația dvs.:

1. Cuvintele și acțiunile mele se potrivesc?

Vrei să spui ce vrei să spui și să spui ceea ce spui? Uneori este mai ușor de spus decât de făcut. Ceea ce este mai important este că încercați să vă îndepliniți promisiunile și angajamentele.
Întreabă-te: Dacă îți promit să fac ceva, fac tot ce-mi stă în putință pentru a face asta sau cel puțin explică de ce nu aș putea să o fac? Dacă o să întârzii, chem o să-mi explic ce se întâmplă? încercați să respectați angajamentele mele în afara relației mele, cu prietenii și familia mea?
Când vine vorba de potrivirea acțiunilor și a cuvintelor noastre, cu toții știm că nimeni nu este perfect. Ideea este că încerci să faci ceea ce trebuie. Nu fă promisiunile pe care nu le poți păstra. Lăsați oamenii să știe când nu puteți face ceva. Acestea sunt aceste gesturi mici care vor defini cine esti.

2. Îmi spun întotdeauna încrederea, chiar și atunci când este dureros?

Adevărul poate răni, dar o minciună poate distruge relații de toate tipurile. Deși uneori spune adevărul nu poate fi cea mai ușoară opțiune, în cele din urmă este cea mai sigură.
Întrebați-vă: Îmbogățesc adevărul, pentru a arăta mai bine, a atrage atenția oamenilor sau a face pe oameni ca mine, să spun niște minciuni albe ca să nu rănesc sentimentele oamenilor? să aud, chiar și atunci când știu că nu este adevărat?

Mulți oameni mint pentru ceea ce ei cred că este motivul potrivit. Nu vor ca oamenii să fie răniți. Cu toate acestea, în cele mai multe cazuri, adevărul iese în cele din urmă. Chiar dacă minciuna pe care ați spus-o este mică, persoana cu care ați mințit va avea credință în voi. Dacă spui adevărul, aceasta va ajuta la construirea mai rapidă a încrederii.

3. Îmi păstrez secretele de la partenerul meu?

Într-o relație nouă este natural să nu rețineți anumite informații. La urma urmei, nu știți dacă această relație va dura. Cu toate acestea, pe măsură ce relația devine mai gravă, este normal să începeți să vă împărtășiți unele dintre secretele dvs.

Dacă vă aflați într-o relație serioasă, întrebați-vă: ascund un secret profund de la partenerul meu? Sunt gata să-i spun acest secret? Îmi ascund lucrurile în trecutul meu că mă simt jenant sau îl voi face să mă gândească mai puțin despre mine? Îmi ascund lucrurile în viața curentă că nu vreau să știe de teamă de pierzându-l?
Nu există nici o modalitate de a-ți spune partenerului tot ce ți sa întâmplat în viața ta. Cu toate acestea, există câteva lucruri care sunt relevante pentru relația sau care cântăresc greu în mintea ta, că va trebui să discutăm. Păstrarea secretelor nu numai că va diminua încrederea în relația dvs., ci poate avea un impact negativ asupra dvs. emoțional.

4. Sunt realist cu privire la această relație?

Să trăiești un basm care să se termine ar fi frumos. Realitatea este, chiar și cel mai fericit cuplu are probleme la un moment dat sau altul. Secretul cuplului de succes este acela că se țin reciproc în vremurile rele.
Întrebați-vă: Dacă există o problemă sau un conflict în relația mea, cred că pot să o fac cu partenerul meu? Simt că dacă este vorba de probleme în relația mea, sunt mult mai probabil să plec decât să stau? cred că problemele din relație sunt un semn că lucrurile nu vor funcționa?

Pentru o relație de succes, trebuie să fii optimist. Dacă există probleme, trebuie să simțiți că împreună cu partenerul dvs. veți putea să le rezolvați. Dacă sunteți predispus la zbor cu cel mai mic semn de dezacord, cum poate partenerul dvs. să aibă încredere că veți fi acolo când există un conflict real.

5. Am încredere în partenerul meu pentru a face ceea ce trebuie?

Dacă nu vrei ca partenerul tău să aibă încredere în tine, cea mai rapidă cale este să nu ai încredere în el. Când aveți neîncredere în inimă, partenerul dvs. poate începe să se întrebe ce vă ascundeți.
Intreaba-te: M-am sunat constant sau am scris-o pe omul meu pentru a afla unde este sau ce face el? Adesea cred ca e cel mai rau cand nu sunt cu el? Cred ca poate fi ceva, chiar daca nu este niciodata da-mi un motiv să mă îndoiesc?

Există multe motive pentru care oamenii nu au încredere în partenerii lor, poate chiar să fie o problemă dintr-o relație din trecut care te face să te îndoiești de actualul tău bărbat. Acest tip de gândire nu numai că poate conduce la comportamente nevoiașe și aglomerate, ci poate distruge încrederea pe care deja i-ați construit-o în relația dvs., determinându-i să nu aibă încredere tu.

6. Am încredere în mine să fac ceea ce trebuie?

Poate fi greu să ai încredere în tine. Ar putea exista lucruri în trecut care să te facă să simți că nu ești vrednic de încredere. Trebuie să renunțați la orice gânduri negative despre trecutul dvs. și să începeți să vă gândiți la cine sunteți astăzi.

Intreaba-te: incerc sa fac cele mai bune alegeri si sa fac ceea ce cred ca sunt corecte? Incerc sa fiu sincer in relatiile mele cu oamenii? Am un set definit de scopuri, aspiratii si valori care sa ma ajute să-mi concentrez energia în direcția cea bună?

De multe ori suntem mai greu pentru noi înșine decât pentru oricine altcineva din viața noastră. Dacă lucrați pentru îndeplinirea scopului vieții și pentru o faceți cu integritate, partenerul dvs. va recunoaște acest lucru. Acest lucru este valabil mai ales dacă împărtășește și valori similare.

Acum că ați răspuns la aceste întrebări, puteți să le răspundeți și partenerului dvs. Acesta este un mod de a construi încredere în relația voastră.

Fiecare dintre voi poate obține o idee despre ceea ce trebuie să lucrați individual și ca un cuplu. După cum puteți vedea cu încredere, nu numai ceea ce faceți în interiorul relației care contează. Dacă soțul dvs. era necinstit în relațiile cu ceilalți, aveați încredere în el? Probabil că nu, te-ai îndoi de sinceritatea lui. Cu cât aveți mai multă încredere în tranzacțiile cu toată lumea, cu atât mai repede veți avea încredere în relația dvs.

Crearea încrederii în relația dvs. este una dintre cele mai bune modalități de a crește șansele de succes ale relației dvs.

Încerci să construiești o relație puternică și sănătoasă? Construirea încrederii este doar o singură piesă a unei relații de succes. Dacă vrei să ai o viață cu bărbatul viselor tale, trebuie să înveți să te conectezi și să te angajezi cu omul tău. Faceți clic aici pentru a afla cum!
Mai multe de la sfaturi de dating pentru găsirea dragostei
Dating Sfaturi pentru găsirea de dragoste Recomandă
Opriți înșelăciunea cu privire la revizuirea dietei cu conținut scăzut de carbohidrați (diete care funcționează)
Îmi place BF – dar nu sunt îndrăgostit de el (Întreabă-l pe Dr. Cary)