Cum să vă salvați relația … Pași pentru a-mi salva relația de rupere

Îți poți salva relația, este posibil ca ea să se îndrăgostească de tine. Ești copleșit? Te-ai saturat sa te trezesti in fiecare dimineata cu acelasi sentiment si cunostinta ca totul nu este in regula cu viata ta de matrimoniale, poti sa-ti rezolvi jocul si sa iti faci topul jocului de intalniri si sa te intorci in cercul de dragoste
Intr-o relatie; poți alege să fii bărbatul sau să fii femeia, poți alege să apela fotografiile sau să o lași să o facă și să trăiască cu consecințele. Femeile nu pot admite în mod deschis faptul că sunt mai confortabile cu bărbații cu dreptate cu opinii puternice.

Toate femeile sunt aproape aceleași, cu aceeași dorință și dorință de a fi iubite și îngrijite, deși unii sunt puțin diferit, unii doar doresc să stea acasă și să cheme loviturile, apoi să vă pună toate vina pe tine atunci când lucrurile se întorc acru în timp ce restul de câțiva sunt în realitate, pentru a vă iubi înapoi și sperăm să le luați pe culoar.

Mai pierzi femeile? Se pare că fetița actuală te va lovi în curând? Crezi că ceva e în neregulă cu tine?
Te temi să încerci din nou? Ești pe marginea ruperii și lucrezi din greu pentru a-ți salva relația … pentru a-ți salva relația?

Putem rezolva toate … Sau cum ar trebui să o pun …? Vă putem ajuta să vă reparați jocul.
Fie că sunteți în stare să o faceți sau nu, totul depinde de o mulțime de factori, atitudinea față de femei, abilitățile de comunicare și profunzimea cunoștințelor despre femei.

Succesul oricărei relații depinde de mai mulți factori. Ești omul adevărat sau un copil drăguț și inteligent care încearcă să-l repare în timp ce se împiedică? Unii băieți s-au rupt deja, dar acest lucru este pentru tipul simplu care încearcă să-și repare relația … salvați-l de descompunere

Planuieste sa te lase? Ați aflat astăzi? Iată pași pentru a vă salva relația de la rupere. Dar dacă sunteți deja spart și probabil încercați să o înapoi să vă ajutăm să vă întoarceți ex. vă putem ajuta să remediați relația aproape de crăpare.

Vreau să vă ajut să vă salvați relația … Vreau să vă ajut să vă regăsiți controlul … fiecare tip vrea acest lucru, nu este acceptabil ca femeile să joace rolul principal într-o relație, dar unii bărbați nu au putut doar să ajute ea, astfel încât ei să îi permită să sune strigătele fără să aibă minte implicațiile.
Se comporta ca The Real Man

În spatele acestor tonuri și priviri pline de sentiment este dorința de a fi cu un bărbat adevărat, un om ideal … un om responsabil. Primul motiv pentru care ar pleca – Când nu mai fii bărbatul sau când nu ai fost niciodată omul. Răspundeți femeilor sau vă răspund?

Femeile au o modalitate de a testa bărbații în mod inconștient … este ca și cum ar fi legați să o joace în felul ăsta. Ei te împing să te împingi și să-i faci drumul, să-i faci fericiți și să suni de zece ori într-o zi, Te spun că le place să-ți audi când le spui cât de frumos arată, dar când faci toate astea, au gasit un alt baiat si s-ar afla in picioare in curse la urmatorul tip dur, cred ca de asta incepeti sa va plangeti.
Doriți să vă salvați relația; esti pe punctul de a-l pierde? poți rezolva toate acestea prin fixarea în primul rând, femeile testați bărbații, dar problema este că ei nu sunt conștienți de faptul că atributul este inerent în ei, în timp ce, desigur, unii dintre ei sunt doar în căutarea unor băieți duri.
Aveți o minte proprie

Un om înțelept a spus odată: “Bucurați-vă de toate gândurile, dar faceți ceea ce este bine”. Tot ceea ce veți obține vreodată aici despre salvarea unei relații între toate centrele din jurul vostru – fixați-vă, făcându-vă apelarea la fete drăguțe, învățați să construiți un raport solid, vorbiți cu ea ca și cum o veți aduce, nu ca și cum te va duce și așa cum spun întotdeauna – tăiați atitudinea “vă rog să mă ia” dacă doriți să vă salvați relația de la rupere.

Trebuie să vă dezvoltați o inimă atunci când vă ocupați de fete drăguțe, o inimă care este dispusă să renunțe în loc să fie târâtă deasupra liniilor. Desenați linia, cunoașteți limita și nu traversați întotdeauna linia. Acum, acolo este nevoie de o minte grea, tipul care se îmbracă cu fete frumoase – minți dure.
care este foarte sinonim cu “băieții răi”, am știut un tip foarte rău în fosta mea stradă, el ar bate prietena și o va trage de-a lungul străzii și ea încă nu ar pleca, toată lumea a crezut că este prost, dar a văzut ceva altfel – un om dur.

Se simte mai sigur cu el. Avea șanse, dar nu o lua, se întoarce înapoi la fumătorul dur, nu sinonim cu fetele frumoase? Oh! Nu știi încă …? Fetele astea doreau pentru băieții grei? Ei fac.

Bad băieți au minți dure și nu greșești că pentru o minte crudă, nu mă aștept să o tragi de-a lungul străzii pentru a dovedi că ești dur, spuneam doar că fetele ar putea merge mult cu un tip dur din tipul simplu, mereu scuzându-l pe tipul frumos.

Vorbiți despre scuze; crezi că este dreptt pentru baieti sa-mi cer scuze ?? Personal, cred că este esențial, dar într-un mod real. Iată cum să-mi cereți scuze pentru Calea adevărată a omului fără plânsul și plânsul însoțitor și pentru cele multe mesaje text la care nu a fost niciodată răspuns.
Dacă doriți să vă salvați relația … Dacă doriți să aveți o relație bună; trebuie să luați controlul și să fiți responsabil, dar dacă nu doriți să fie o mizerie, este totul în mâna voastră. Puteți alege să fii bărbatul sau să fii femeia

Puteți alege să vă salvați relația sau să lăsați-o să se sfărâme

Femeile au sentimentul că numai un om adevărat le poate completa, au acel sentiment de nesiguranță pe care doar un om real îl poate lua, doresc băieți care ar fi acolo să-i ajute să ia decizii încrezătoare și să-i pună pe drumul cel bun atunci când se dezintegrează, așa că atunci când ești așezat chiar acolo ca o altă doamnă frumoasă, care are drept scop să te ajute, te dai jos.
Câțiva pași mari pentru a vă îmbunătăți stima de sine
Descărcați cărți electronice puternice Dating gratuit aici
Hei! Dave Anan este online, întrebați orice întrebare Dating și obțineți răspuns instantaneu
Aboneaza-te la coaching-ul de relatii aplaudat cu Dave Anan – Advanced Coaching Coaching