Sunt o fată care vrea un tip – cum să-l facă să cadă în dragoste

Bună, deci există tipul ăsta (sigur) și im destul de sigur că are interes pentru mine. Suntem amândoi în aceeași clasă și suntem seniori în liceu. E foarte inteligent, am prieteni cu prietenii lui, și am ajuns să-l cunosc anul trecut. Mi-am facut cercetarile si am observat ca actiunile sale fata de mine ar trebui sa indice ca este interesat … nu sunt asa de sigur.

Mi-a trimis semnale mixte pentru ca in “zilele bune” el ma va astepta , vorbesc, stai departe si iesi de la prietenii lui ca sa fii cu mine, sa fii prost, etc … si “zilele proaste” (ziua dupa ziua buna), va parea linistit, indepartat si nu atat de picant in fata mea. ar trece chiar printr-o perioadă de clasă, evitându-mă și plec imediat și nu m-aș plimba cu mine.

Înainte de a începe să ne conectăm și am dezvoltat o zdrobi (aproximativ 3 luni rămase în anul școlar), a cerut o altă fată, înseamnă și a fost pentru mine în clasa a 9-a, la bal. El chiar a postat fotografii ale acestora pe FB pe care le actualizează rar.

Nu m-am dus la bal (nimeni nu a cerut = /) și când l-am întrebat despre el, el doar a ridicat din umeri și nu a spus nimic despre asta, a comentat doar despre mâncare … Aproximativ 2 săptămâni după bal și când am început să petrec mai mult timp împreună (la școală) am observat că a luat pozele FB în jos de prom.I,

deși acesta a fost un semn pozitiv că el are interes. Dar apoi au început să apară zilele “bune / rele” și apoi au început să se întâmple semnale mai grave. În ultima lună de școală, El ma ignorat timp de 2 până la 3 zile la rând (nu de obicei în fiecare zi). Așa că l-am părăsit și l-am lăsat să fie.
Cred că încerca să mă deranjeze sau să trimită un mesaj permanent care să se întoarcă, pentru că într-o zi în “ultima săptămână oficială de școală înainte de finală” cam 3 minute înainte de începerea cursului după prânz, mergea de la bibliotecă la clasă și știu că ma văzut pentru că el a aruncat o privire la mine, apoi sa uitat departe.

Fata pe care a cerut-o să meargă la bal a stat lângă mine cu prietenii ei pe o bancă lungă. S-a așezat la aproximativ 3 picioare lângă ele, și-a luat un creion și un liant (fără niciun motiv) și doar a stat acolo uitându-l la hârtie. M-am apropiat de el și l-am întrebat dacă dorea să meargă la clasă cu întârziere) și a spus că e doar să stea acolo o vreme.

M-am dus la clasă (foarte gelos și confuz) și a venit în 5 minute târziu cu un cuvânt. Este vara acum si nu am vorbit / vazut de cand nu ne-am imbratisat niciodata in afara scolii, dar el se simte bine (in zilele bune) dupa ore de scoala cu mine chiar daca mama lui asteapta sa o ia (nu conduce). În zilele bune el este tot ce mi-am dorit vreodată. Dar, în zilele rele, mă face să mă simt trist și confuz. Cealaltă fată și prietenii ei l-au cunoscut mai mult de când sunt în limba spaniolă. Ive l-am întâlnit în ultimul an și am ajuns să-l cunosc timp de 3 luni. Vă rog să-i explicați acțiunile și dacă este interesat. Dacă nu e în mine, atunci nu o să-i dau nici o problemă și noi am fi prieteni. dacă el mă place, cum îl întreb / ​​îi spun? Mulțumesc o tonă, știu lungi.