Cum să salvați căsătoria

Unii oameni au concepții incorecte despre cum să facă o căsătorie care să vă distrugă căsnicia. Învățați despre aceste greșeli și sfaturi pentru a vă ajuta să vă salvați căsnicia și să aveți o căsătorie mai bună.

Concepție incorectă: partenerul dvs. ar trebui să știe ce aveți nevoie și doriți automat.

Mulți oameni cred că dacă soțul lor îi iubește cu adevărat, el (sau ea) ar trebui să știe care sunt nevoile și dorințele lor și să ia măsuri prompte pentru a le satisface. Dacă partenerul lor nu știe ce vor, le va afecta sentimentele și mânia va fi acumulată în mintea lor.

Sfat pentru căsătorie: nevoile și dorințele dvs. trebuie să fie împărtășite sincer cu partenerul tău. Nu credeți că el (sau ea) vă poate citi mintea. Informați soțul dvs. cu privire la ceea ce doriți.

Concepție incorectă: partenerul dvs. trebuie să se schimbe înainte ca amândoi să vă puteți bucura de o căsnicie fericită.

Mulți oameni dau vina pe partenerul lor pentru căsnicia lor nefericită. Ei doar stau pe spate și evită provocarea de a lucra la ei înșiși și nu fac altceva decât să aștepte și sperăm că într-o zi soțul lor va decide să-și schimbe comportamentul (sau ei) și să facă căsnicia lor mai fericită.

Sfat pentru căsătorie: Lucrul la tine și schimbarea pentru a fi tipul de partener care îți place dacă soțul sau nu se schimbă vreodată. Rețineți că nu puteți crea o căsnicie fericită dacă nu sunteți fericit.

Concepție incorectă: Ar trebui să fii considerat egoist dacă nu îți faci nevoile partenerului în fața ta.

Dacă nu vă respectați, nici alții nu vor câștiga. Căsătoria este despre da-și-a lua, astfel încât să nu devalorizeze propriile nevoi sau sunt de acord cu tot ce sugereaza partenerul tau.

Sfat pentru căsătorie: Puteți să vă respectați propriile nevoi fără a fi egoist sau șef, încercând să găsiți un mod imaginativ împreună pentru a vă întâlni atât cu dvs., cât și cu nevoile partenerului.

Concepție incorectă: Partenerul dvs. ar trebui să împartă întotdeauna 50% din efort și timp pentru a menține căsătoria.

În lumea reală, efortul și timpul petrecute de fiecare partener pentru căsătorie nu pot fi niciodată complet egale. Uneori, unul dintre soți poartă cea mai mare parte a încărcăturii sau face cel mai mare efort pentru a menține căsătoria.

Sfat pentru căsătorie: Uitați-vă la prezentarea generală și concentrați-vă asupra imaginii mai mari, în loc să încercați să păstrați totul egal zilnic. Oferind un efort de 100% căsătoriei dumneavoastră când este necesar.

Concepția incorectă: o căsătorie reușită este o căsătorie fără conflicte sau argumente.

Scopul căsătoriei nu este să aibă o căsătorie fără argumente sau dezacorduri, ci să găsească o modalitate de a nu fi de acord, fără a fi neplăcut sau nepoliticos unul altuia. Neconcordanțele deschise sau argumentele încălzite cu puncte de vedere și puncte de vedere puternic exprimate fac ca un cuplu să fie implicat în relație, în loc să-l lase să dispară.

Sfat pentru căsătorie: încercați să vă exprimați parerile, nevoile și preferințele reale partenerului dvs. Este posibil să aveți nevoie să dezvoltați împreună câteva reguli pentru a evita orice furie în timpul unui argument.