Am fost respinsă înainte, dar niciodată așa?

Bună ziua, am întâlnit recent o fată cu câteva săptămâni în urmă la un eveniment local single printr-un prieten comun. Am lovit-o bine.

Dupa ce am petrecut restul noptii si am plecat la o alta locatie de bar dupa eveniment, am spus in cele din urma bunatatile noastre, am schimbat informatii si am tras-o pe obraz. În următoarea săptămână sau mai târziu, am redat zilnic zilnic la vibrații deosebite. Ziua de naștere a fost apoi în weekend-ul următor, așa că ma rugat să mă întâlnesc cu ea. Am adus un prieten și am plecat. Totul a fost grozav, au avut loc semnele obișnuite de progres (așezat în poală, mâna) și la încheierea nopții am mers la mașina ei. Am planuit sa o sarut indiferent, dar ea ma bate la pumn si ma tras inauntru. In acel moment, am inceput sa am ganduri despre o eventuala situatie de intalnire.

A doua zi a fost ziua ei de nastere, asa ca i-am trimis un lucru drăguț prin text, după-amiaza spunând ziua de naștere fericită și nu pot să aștept să vă revăd.

Ea nu a răspuns apoi în restul zilei (în ciuda faptului că mi-a cerut-o ca prieten pe Facebook în acea dimineață?) Și cea mai mare parte a zilei următoare până în cele din urmă, în noaptea următoare, a spus ea, mulțumesc pentru ziua de nastere. ciudat, dar a decis doar să procedeze în mod normal, mai degrabă decât să interogheze ceva. Am mai scris un text, i-am făcut să râdă de câteva ori, așa cum făcusem săptămâna anterioară și când am stat afară. În plus, lucrurile păreau normale. Mi-am dat seama că ar trebui să-l mai văd din nou, așa că am trimis următorul text: “Imi permite să ieși din nou, vreau să te cunosc mai bine prin text.

Cred că ești distractiv și un sărut bun”. Nu credeam că era prea mare? Indiferent, de atunci nu am mai auzit de ea. Asta a fost acum aproximativ 5 zile.

De obicei, nu mă deranjează prea mult de o fată care nu este interesată, dar modul în care acest lucru mi-a trecut m-am încurcat complet. Nu am trimis un alt text, pentru că nu vreau să par disperat sau nevoiaș, deși mor știți ce s-ar fi putut întâmpla. Prietenul meu comun mi-a spus că în noaptea în care am cunoscut-o, ea este cu siguranță unică și în căutarea, deci nu este cazul unui alt tip. Dacă ai vreo îndoială cu privire la ce s-ar fi putut întâmpla, te rog spune-mi. Am fost respinsă de fete înainte și tocmai am trecut mai departe, dar niciodată așa, de aceea mă deranjează. Ce s-ar fi întâmplat și cum ar trebui să procedez? Nu vreau să plec de la nevoi și cum o urmăresc. Te rog ajuta-ma.