Cum să continuați după ce ați rupt … Cum?

Învățarea de a continua după o ruptură nu este întotdeauna o mișcare ușoară de făcut.
De cele mai multe ori durează săptămâni și chiar luni pentru ca unii oameni să-și adune inima aproape zdruncinată și să înceapă căutarea unui nou iubit. Deplasarea continuă pare întotdeauna ca o carte greu de citit, gândul de a începe din nou, Tot ceea ce pleda și cumpărarea de cadouri pentru a ajunge doar din nou peste tot.

Tot ce merge împreună, alergând în jurul valorii de, vizitele la un loc diferit, la cinema, la restaurante. Jocurile pe care le-ai jucat împreună, secretele pe care le-ai împărtășit și promisiunile făcute. Asa cum am spus, nu este intotdeauna usor sa incepi totul dupa o rupere, dar este aproape singurul lucru de facut, cu exceptia situatiei in care incerci sa te intorci ex prietena

Încercați și eșuați, dar nu încercați din nou, aceasta este citatul meu preferat
Ken sa despărțit de prietena lui de unsprezece luni, sa despărțit, când se pare că se întâlnește
Acesta este un cuvânt pentru Ken și orice tip care intenționează să se deplaseze după o ruptură, înainte de a face orice pas să facem niște jogging de memorie

De ce sa întâmplat – pentru ce relația a eșuat? aceasta este întotdeauna partea plictisitoare de a trece peste cocoașă, știu că ea a provocat totul, ea a fost încăpățânată, probabil a încercat tot ce era mai bun (cel puțin ceea ce este mai bine pentru el), dar încă nu a reușit.

Cand a inceput. Știu că vrei să înveți să începi din nou, dar trebuie să știi cum și de ce a eșuat, astfel încât istoria nu se va repeta cu siguranță. Întrebarea este când a început, lucrurile au fost bune, se părea că totul era bine, atunci a venit și boom-ul! este o destrămare și încercați să treceți mai departe.
Permiteți-mi să te șoc un pic. 60% dintre spargeri (cand ii pleaca) incepe cand barbatul incepe sa inceapa sa inceapa serios sa cumpere flori, sa dea mult complimente, sa inceapa sa depinda mult de ea, sa inceapa sa-i numeasca numele dulci. Când începe să-și jertfească demnitatea și încrederea în schimbarea iubirii, în căutarea unui mod greșit.

Fie că încercați să treceți după o ruptură, fie că încercați să stabilizați relația dvs. pentru a evita o despărțire. Guy, această pagină trebuie să fie verificată pentru tine.

Aflați mișcarea sigură
Descărcați cărți electronice puternice Dating gratuit aici
Hei! Dave Anan este online, întrebați orice întrebare Dating și obțineți răspuns instantaneu
Aboneaza-te la coaching-ul de relatii aplaudat cu Dave Anan – Advanced Coaching Coaching