trei motive pentru delegarea Live Chat

Nu mai există în persoană sau chiar telefonul primar tipuri de comunicare este acum în cea mai mare parte efectuate prin text. Este comun, atunci, de acești vizitatori să dorească să folosească un tip identic de comunicare atunci când caută sau cumpără online. Tipul scris de tip text de comunicare este într-adevăr o metodă pentru companiile de a obține o populație în creștere de cumpărători, cunoscută sub numele de Live Chat.

Obținerea chat-urilor on-line în direct mare crește probabilitatea ca consumatorii să petreacă un timp suplimentar pe site și să devină spre obiectiv, adică cumpărare. Problema, așadar, este cum veți implementa live chat on-line, care este atât economic, cât și de rezultate? Răspunsul este acela de a delega discuții cu cineva care are experiență în această experiență unică de asistență pentru clienți. Iată trei motive bune pentru a delega chat live.

Agenți specializați și specializați

În timp ce pe un partener externalizat, companiile pot depinde de persistența acestei funcții. Spre deosebire de departamentele de vânzări în care agenții pot răspunde la telefoane, pot reacționa la e-mail-uri împreună cu alte corespondențe, echipele de chat externalizate sunt adesea concentrate doar pe chat. Aceasta permite agentului să devină specialist în chat. Discuțiile mai mari necesită o companie, cu atât mai multă cunoștință de serviciile și produsele pe care le devin.

Ce este mai rău în aceste zile de a primi live chat online? Noțiuni de chat live, dar nimeni nu este gata să răspundă ori de câte ori un client are nevoie de asistență. Când se întâmplă acest lucru, majoritatea consumatorilor vor părăsi site-ul și vor merge în altă parte. Externalizarea discuțiilor în direct cu cineva vă va ajuta să vă asigurați că niciun client nu merge vreodată necunoscut. Un serviciu de raspuns activ al chat-ului are un grup disponibil 24 × 7, cu agenti capabili sa faca simultan mai multe chat-uri. Știți că majoritatea agenților pot procesa aproximativ 800 de discuții pe lună?

Accesibilitatea și rezultatele imediate

Prețul angajaților este, în general, printre cele mai mari cheltuieli din cadrul unei organizații. Nu este vorba doar de prețul salariului, ci de recrutarea, costul de angajare, locul de muncă, echipamentul și, de asemenea, infrastructura necesară pentru a le ajuta. Partenerul de outsourcing de chat se concentrează pe piesa de management, permițând companiei să acorde atenție faptului că este un rezultat al chat-ului și definind tipul de experiență pe care ați dori ca acești clienți potențiali să o posede prin chat.

Costul în echipa de chat outsourced nu ar trebui să fie considerată o cheltuială, ci o investiție bună. Chatul este un lucru care oferă returnări imediate și, în ceea ce privește profitul din serviciu sau produs, dispuneți de suficienți bani într-o pereche de chat-uri eficiente sau poate într-o conversație eficientă. Randamentul investițiilor în servicii de chat externalizate este încorporat în nenumărate procente.

Operatorii de chat nu sunt numai clienți de asistență pentru clienți

Deși veți vedea asemănări în timpul celor două, o bună repetare a asistenței clienților nu creează întotdeauna un bun operator de chat. În multe departamente de vânzări, software-ul se face pentru ca agenții să termine foarte puțin tastând, pe cât posibil, pentru a diminua timpul mediu de apel. Comunicarea este în mod clar verbală, astfel încât să puteți cunoaște cu ușurință foarte bine ce apelant solicită și simplu de a împărtăși un ton amabil, util.

În chat, toată comunicarea este gestionată prin tastare, prin urmare agentul TREBUIE să scrie rapid, să folosească gramatica, punctuația și ortografia corespunzătoare. Trebuie să facă acest lucru în timp ce îndeplinește nevoile vizitatorului, dând un ton prietenos și util și se termină în timp util. Pentru chat, majoritatea întrebărilor sunt generice și pot fi prezise. Atunci când întrebările frecvente sunt esențiale pentru a ghida echipele de chat în asistarea vizitatorilor. Cu cât mai mulți agenți deservesc un site web, cu atât sunt mai bine cunoscuți.

Știința și arta Live Chat

Există o mulțime care merge în aplicarea unei bune platforme de chat online. Tipurile de butoane, destinații de plasare și modul de a utiliza corect invitații pozitive sunt doar câțiva factori. În mod surprinzător, nu este exact același lucru pentru fiecare tip de afacere. Trebuie să înțelegeți publicul pe care încercați să îl interacționați și să adaptați fiecare element al discuției pentru a obține cea mai bună cantitate de consumatori. Fontul, culorile, calendarul și fluxul de invitații pozitive sunt critice. Și nici măcar nu am început să vorbim despre instruirea în echipă și despre faptul că agenții de chat vorbesc fluent în cadrul serviciului sau al produsului.

Un bun partener delegat va înțelege aceste elemente, va revizui în mod constant datele înregistrate pentru fiecare firmă care efectuează modificări ale cadrelor în cele mai bune rezultate. În cazul serviciului de asistență pentru clienți convențional, nu există controlul asupra unei persoane care se conectează la compania de servicii de răspuns. Cu toate acestea, cu chat, strategii pentru a asista clientul la participarea la chat. Acest lucru este foarte complicat. Nu poate fi prea agresivă și poate schimba clientul, totuși nu poate fi atât de pasiv încât cuplul să participe la chat.

Chat live, cu siguranță, este o modalitate excelentă de a îmbunătăți suportul clienților, de a oferi prospectarea și de a îmbunătăți vânzările. Externalizarea acestui serviciu este fantastic pentru promisiunea companiilor de dimensiuni mici și mijlocii, cu întoarcerea tipică în limita nenumăratelor procente.

Legătura dintre tine și părintele tău este diferită de tot ce ai experimentat vreodată. Uneori nu mai ai nevoie de cuvinte pentru a-ți transmite sentimentele. Atunci când se folosesc cuvinte, încheiați frazele celorlalți. Se pare că știi ce gândește celălalt înainte să spui asta. Desigur, aveți multe lucruri în comun. Diferitele talente pe care le-ați adunat și vă întâlniți. Lucrurile pe care le pierzi sunt lucrurile pe care le distinge, astfel încât să poți învăța de la el și lucrurile pe care ești bune să nu știi prea multe despre ceea ce poate învăța de la tine. Între voi doi aveți tot ce aveți nevoie pentru a fi foarte fericit. Totul are un sens mai mult despre lume și se simte într-adevăr ca și cum ar trebui să fie. Acesta este modul în care ar trebui să simtă dragostea și orice altceva este doar ficțiune.

Sufletul tău suflet este cel mai bun prieten al tău și cel mai mare fan al tău. Te iubesc cu toată inima și sufletul lor și sunt fericiți să renunțe la viața lor pentru tine. Este un fel de iubire necondiționată. Tipul pe care îl știi că poți să faci greșeli și să te încurci, dar ei vor fi mereu acolo pentru tine mereu. Sufletul tău nu joacă jocuri și nu te face să-l urmărești. Nu există loc pentru astfel de lucruri stupide când vine vorba de o legătură aici puternică și reală. Nu trebuie să te întrebi niciodată despre sentimentele părinților tăi sufletești, pentru că te vor informa în fiecare zi și în orice fel. Nu există lipsă de încredere sau comunicare într-o conexiune de suflet. Sufletul tău sufleteste prin viață și este cel mai mare susținător al tău. Ele vă vor ajuta să deveniți cea mai bună versiune posibilă a dvs. și dacă vă veți cădea, vă vor lua și vă vor purta. Ei vor lupta împotriva ta pentru tine și te vor apăra la lună și înapoi. Sufletul dvs. suflet este definiția celui mai bun partener pe care îl poate avea o persoană.

Deci, care este diferența dintre un partener de suflet și cel “unul”? Ei bine, cred că există o singură persoană care este destinată tuturor și care este sufletul lor. Aceasta este singura persoană cu care veți fi mai fericită de la oricare alt popor de pe planetă. Nu înseamnă că doar pentru că nu-ți poți găsi partenerul de suflet că nu poți fi fericit. Cred că poți fi mulțumit de mulți oameni. Puteți să vă îndrăgostiți de cineva și să fiți cu adevărat fericiți și fericiți cu acea persoană, chiar dacă ei nu sunt sufletul vostru. Sigur, conexiunea ta poate să nu fie la fel de puternică ca și cu un partener sufletesc, dar încă mai poți fi îndrăgostit. Ați numi această dragoste “ea” din cauza tuturor celorlalte relații pe care le-ați ales pentru a se căsători și a avea o familie. Pentru tine acest lucru este fericit vreodată și nu mai căutați pe altcineva.